google-site-verification: googlef123004bcea29bff.html
 

 

 

תה אחד מעל כולם – תה ירוק מאצ׳ה

אופיר פוגל

עם השנים מתבהר לי שתה ירוק מסוג מאצ׳ה בריא הרבה יותר מכל סוג תה (או משקה) אחר.

מה עושה את תה המאצ׳ה כל כך בריא?


1.מדובר בתה שמכינים מעלים צעירים ואיכותיים ביותר, שאוספים באביב לאחר 3 שבועות של הצלה על צמח התה. תהליך זה שומר היטב על העלים מנזק ומביא את עלי התה הצעירים לשיא מבחינת נוגדי החמצון ומרכיבים נוספים.
2.זהו התה היחיד, למיטב ידיעתי, שבעצם השתייה שלו אנו מכניסים לגוף את כל העלה עצמו (לכן הוא מגיע באבקה דקיקה), ולא רק את המים שחלטו את העלים כמו כל תה אחר.
3.תרבות יפן ועולם הזן בתוכה, פיתחו במשך שנים את טקס התה, אותו עושים רק עם תה מאצ׳ה איכותי…

שתיית תה מצ׳ה מספקת לרוב האנשים את האנרגיה והריכוז, אך יחד עם זה גם רוגע ונינוחות.

התה מכיל ריכוז עצום של נוגדי חמצון, ל-תיאמין, כלורופיל ומעט קפאין.

עדויות מדעיות שונות רומזות על כך ששתייה קבועה של תה מאצ׳ה כל יום עוזרת לאיזון הסוכר, לחץ הדם והכולסטרול. וכמוכן ששתיית התה תורמת לשיפור המטאבוליזם, בריאות העורקים והלב.

 

איך מכינים ושותים תה מאצ׳ה?

על מנת לענות על השאלה הזו הכנתי סרטון קצר:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

להמשך הכתבה

 

 

 


 

אופיר פוגל.jpg